De mengelingen van CakeStudio zijn bakkerijmengelingen van de hoogste kwaliteit. U kan ze naar hartelust puur gebruiken en de meeste kan u mengen om zo zelf een eigen samenstelling te maken. U kan ze zonder enig probleem gebruiken in een broodbakmachine of traditioneel verwerken.

Basisrecept voor 1 groot brood : 500 g bloem – ca. 7 g gedroogde gist of 15 g verse gist – 8 à 9 g zout – 280 à 300 ml koud water. Indien u een maatschepje heeft bij uw broodbakmachine, dan komt de hoeveelheid gedroogde gist meestal overeen met 2 kleine schepjes en het zout met 1 klein schepje. Lees voor alle zekerheid de handleiding van uw machine na ! De hoeveelheid water kan lichtjes variëren, afhankelijk van het soort bloem en het vochtpercentage in de bloem zelf.

Vezelrijk Wit

Mengeling voor een gezond brood dat er uit ziet en smaakt als een gewoon wit brood, maar dat evenveel voedingsvezels bevat als een volkoren brood.

 

Volkoren

Mengeling van de beste tarwesoorten, op molensteen gemalen, met de volle smaak van de tarwekorrel. De specifieke samenstelling zorgt voor een eenvoudige bereiding, zonder voorweken van de tarwekorrel. 100% volkoren ! Tip : 50 % extra gist gebruiken.

 

Waldkorn

Mengeling die weinig of geen introductie nodig heeft. Eén van de lekkerste mengelingen voor een donker meergranen brood met ondermeer gerst, haver en rogge. De krokante stukjes van soja, lijnzaad en zonnebloempitten geven een lekkere toets en de geroosterde moutproducten zorgen voor een specifieke smaak.

 

Wit

Tarwebloem voor de bereiding van wit brood. De krachtige samenstelling geeft steeds een uitstekend resultaat.

 

Zwarte Woud

Mengeling voor een zeer donker meergranen en meerzaden brood. Een speciale selectie van geroosterde moutproducten zorgt voor een krachtige smaak die wordt ondersteund door aromatisch krokante zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en gierst. BEVAT REEDS ZOUT !

 
Beauty & Kappersgroothandel Golden Rose Belgie Iphone herstellen Sitetech Computers

We gebruiken cookies om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Hiervoor hebben we u toestemming nodig.

Ik accepteer cookies van deze website.

Cookie policy