De mengelingen van CakeStudio zijn bakkerijmengelingen van de hoogste kwaliteit. U kan ze naar hartelust puur gebruiken en de meeste kan u mengen om zo zelf een eigen samenstelling te maken. U kan ze zonder enig probleem gebruiken in een broodbakmachine of traditioneel verwerken.

Basisrecept voor 1 groot brood : 500 g bloem – ca. 7 g gedroogde gist of 15 g verse gist – 8 à 9 g zout – 280 à 300 ml koud water. Indien u een maatschepje heeft bij uw broodbakmachine, dan komt de hoeveelheid gedroogde gist meestal overeen met 2 kleine schepjes en het zout met 1 klein schepje. Lees voor alle zekerheid de handleiding van uw machine na ! De hoeveelheid water kan lichtjes variëren, afhankelijk van het soort bloem en het vochtpercentage in de bloem zelf.

6 + 4 Multigranen

Uitgelezen mengeling van 6 granen en 4 zaden. Naast krachtige tarwebloem, vullen rogge- en maïsmeel samen met haver- en gerstvlokken en gierstbolletjes het granenpallet aan. Terwijl zonnebloempitten, geroosterde soja, lijn- en sesamzaadjes voor een lekkere toets zorgen. Het bevat geroosterde moutvlokken en natuurlijk zuurdesem, wat voor extra smaak en een lange vershouding zorgt. Het geheel is 51% volgraan !

 

Boerenbruin

 

Mengeling voor een traditioneel lichtbruin brood op basis van tarwebloem, tarwevlokken en roggemeel. Het is licht verteerbaar, vol aroma’s en blijft lang vers.

 

 

Boerenwit

 

Mengeling voor een wit boerenbrood gemaakt volgens de oude maaltraditie. Naast tarwebloem, geven spelt en rogge een specifieke smaak aan dit lekker malse grootmoeders brood.

 

 

Croc

Krachtige mengeling van zorgvuldig geselecteerde tarwesoorten voor de bereiding van krokant gebak.

 

Granenveld

Mengeling van maar liefst 13 granen en zaden !!! Tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad, gierst, boekweit, soja, maïs en mout. Het is zeer rijk aan vezels, eiwitten, vitamines en mineralen en heeft een lange vershouding. Het is luchtig en heeft een kenmerkende moutsmaak.

 

Haverzemelen

Mengeling van hoogwaardige tarwebloem, rijk aan haverzemelen en tarwekiemen. Tarwekiemen zijn het meest hoogwaardige bestanddeel van de tarwekorrel. Haverzemelen leveren een uiterst belangrijke voedingsvezel op. Het is goed voor de spijsvertering en heeft een positieve invloed op cholesterol.

 
Beauty & Kappersgroothandel Golden Rose Belgie Iphone herstellen Sitetech Computers

We gebruiken cookies om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Hiervoor hebben we u toestemming nodig.

Ik accepteer cookies van deze website.

Cookie policy